Adrenalinsko sankališče

sankanje Strmi zavoji, skoki, nepozabno doživetje v osrčju pohorskih gozdov. Uživajete v zabavni in adrenalinski vožnji, primerni tako za mlade kot tudi mlade po srcu. Drveti po njem je resnično pravo doživetje. Udobne sani za dve osebi, z varnostnimi pasovi, se lahko uporabljajo tudi samostojno. Vožnja je pravi užitek za vse željne avanture in zabave. Vse kar potrebujete, je le malce poguma in že jetukaj prva vožnja v paru za pokušino, druga samostojna pa za užitek in nepozabno doživetje, o katerem se boste lahko še dolgo pogovarjali s svojimi prijatelji. vožnja po 1.360 m dolgi, vijugasti progi je zabavna tudi kadar dežuje ali sneži, saj zavore vedno dobro delujejo. sankanje

Hitrost vožnje je v vaših rokah, vendar ne preseže 40 km/h. Odločitev je torej vaša, lahko se peljete počasi ali noro hitro. Avantura se zaključi na 1.340 m n.v., od koder vas žičnica skupaj s sanmi, pripelje nazaj na start.

 

 

 

 

 

 
 •  

  Na približno 100ha urejenih smučiščih za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in tekmovalce se nahaja 11 vlečnic, 2 štiri sedežnici in več deset kilometrov urejenih prog za smučarje tekače.
 •  

  Rogla je nadvse primerna tudi za gorsko kolesarjenje. Razvejane in urejene poti čez drn in strn nudijo gorskim kolesarjem izjemne užitke.

   

 •  

  Celotna planota Rogla je izjemno primerna za pohodništvo. Skozi gozdove, preko jas in travnikov se lahko odpravite po eni izmed mnogih označenih planinskih poti.

   

Apartma na Rogli "Svizec"

 

Kontakt

Andrej Kovač s.p.
Orešje 22
SI-2250 Ptuj
02-748-18-20
041-672-211
kovacandrej.ml@gmail.com

S5 Box